Kao nova

Sevin ljetni remont: Korigirala si je usne i 'nadoštukala' kosu

Foto: Goran Basic
1/2
16.08.2017.
u 13:50

Sevrina se nedavno podvrgnula tretmanu korekcije usana hijaluronskom kiselinom koja licu vraća mladenački izgled. Cijene zahvata kreću se od 1500 do 3000 kuna.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

- Na starijim fotografijama gospođe Kojić može se uočiti manji deformitet na lijevoj strani gornje usne, dok sad Severinine usne izgledaju svježije. To se može postići s malom dozom hijaluronske kiseline koja na sebe navlači vodu i time osvježi usne - objasnio je stručnjak za estetsku kirurgiju, piše 24sata.hr. 

Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL

Severina Kojić (45) osvježila je i frizuru. U splitskom frizerskom salonu kosu je popunila ekstenzijama pa na nastupima kombinira zavodljive kovrče i ispeglanu kosu koja joj sad seže do stražnjice. U posljednje vrijeme na gažama po bini skakuće u mrežastim čarapama i korzetima kojima ističe isklesano tijelo.

Foto: Goran Basic

Često bira kreacije domaćih i regionalnih, manje poznatih dizajnera, jer voli promovirati mlade. Za nastup u Vodicama odjenula je crni korzet bh. kreatorice upotpunjen neizostavnim mrežastim čarapama, hrpom nakita i lancima. Oko vrata je nabacila ogrlicu s velikim križem.

Osim zavidnom figurom, Seve se hvali i skupocjenim krpicama s potpisom najpoznatijih svjetskih modnih dizajnera u kojima rado pozira između gaža. Prije tri dana nosila je svilenu žutu haljinu cvjetnog printa na jedno rame, koju je za Gucci dizajnirao Alessandro Michele.

Na gažama je prati suprug

Kraljici estrade prije braka s Igorom Kojićem torbe je nosio menadžer Tomislav Petrović. No prije godinu i pol tu je ulogu Seve namijenila suprugu koji je prati u stopu na ljetnim gažama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije