ZVEZDE GRANDA

Severini ponuđeno 100.000 eura da se u showu obračuna s Karleušom

pixsell
26.05.2019.
u 19:14

Produkcija navodno želi u rujnu Severinu u žiriju glazbenog showa "Zvezde granda" i žele da se u showu obračunaju suparnice Severina i Jelena Karleuša.

Severina Kojić postat će dio žirija showa "Zvezde Granda", piše Avaz.ba. Prema njihovom pisanju hrvatskoj pjevačici ponuđeno je 100 tisuća eura da sjedi u istom žiriju s Jelenom Karleušom koja nikada nije štedjela Severinu kritike i često ju je prozivala u javnosti i optuživala da joj krade ideje. 

- Saša Popović u rujnu će napraviti pravi bum u glazbenom showu. Odlučio je pozvati snahu svog prijatelja Dragana Kojića Kebe i ponudio joj je 100 tisuća eura u nadi da će njen dolazak u show podići gledanost. Severini je ponuda primamljiva i uskoro će javiti konačnu odluku - ispričao je jedan izvor medijima u Srbiji.

- One se godinama ne podnose, a javni rat su započele kad je Severina objavila duet sa Sajsi MC, koji je Jelena prije nje najavljivala. Karleuša je tada otvoreno napala Severinu kroz objave na Twitteru i poručila joj da je jadnica. 

Produkcija očekuje kako će Severina u showu uzvratiti Karleuši i pred kamerama se obračunati s njom te joj spomenuti i aferu s Vranješom. Osim Severine navodno bi u žiri trebala ući i predstavnica Makedonije na Eurosongu Tamara Todevska.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije