PODRŠKA DEČKIMA

Severina se pohvalila fotografijom koju je od Leta 3 dobila iz Liverpoola, jedan detalj je zanimljiv

Severina
Damir Spehar/PIXSELL
13.05.2023.
u 20:53

Pjevačica je objavila fotografiju koja joj je stigla iz backstagea riječkih rokera koji nas ove godine predstavljaju na Euroviziji s pjesmom "Mama ŠČ!"

Severina je na Instagramu objavila kakvu je fotografiju dobila iz Liverpoola iz backstagea hrvatskih predstavnika na ovogodišnjoj Euroviziji. 

- Upravo sam dobila fotku iz garderobe od mojih drugova koji nastupaju večeras na jednom festivalu... Najbolji su i ŠČikle su im jako kul! Divite im se ispred malih ekrana i glasajte za njih...voli ih ova mala iza u crvenoj haljini - napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj se u backstageu Leta 3 nalazi njezina fotografija snimljena kada je ona predstavljala Hrvatsku na Euroviziji s pjesmom "Moja štikla".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Dečki iz Leta 3 su u joj u kometarima ostavili emotikon srca.  Upravo ta pjesma "Moja štikla" je i poveznica između Severine i riječkih rokera jer su se prije 17 godina, kada je Severina pobijedila na Dori i predstavljala Hrvatsku na ovom prestižnom glazbenom natjecanju, dečki iz Leta 3 pojavili u spotu za "Moju štiklu" ali nisu sa Severinom bili na eurovizijskoj pozornici

- LETjeli smo prije 17 godina... I eto danas i njih u ŠČiklama... Tu je taj mali faktor njihovog uspjeha (i traktor, također)" - napisala je Severina prije par dana kada je na Instagramu podijelila video spot "Moje štikle" u kojem se pojavljuje Let 3.  

Severina je podršku Letovcima dala i u utorak kada su nastupali u polufinalu i tada je pozvala sve da glasaju za hrvatske predstavnike i pozirala je sa čarapama na kojima je bio natpis "ŠČ!"  Severina je Hrvatsku predstavljala na Euroviziji 2006. godine koja se te godine održavala u Ateni i te je godine u Ateni pobjedu odnio  hard rock sastav Lordi, a Severina je s pjesmom Borisa Novkovića završila na 12. mjestu.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije