MALENI ADRIAN

Severina raznježila pratitelje fotografijom na kojoj pozira s bebom: Ključ života u tvojoj je ruci"

instagram
10.08.2021.
u 19:20

Severina (49), jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica, na društvenim je mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira s bebom u naručju.

Severina (49), jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica, na društvenim je mrežama objavila fotografiju na kojoj pozira s bebom u naručju.

-Ključ života u tvojoj je ruci- napisala je pjevačica ispod fotografije na kojoj u opuštenom izdanju nježno grli malenog dječaka.

Foto: Instagram

Pjevačica je u opisu označila i svoju nećakinju Miju Popović (30), a otkrila je i da se mališan zove Adrian.

Fotografije je u samo dva sata skupila gotovo 35 tisuća lajkova i brojne komentare.

"Predivni","Joj preslatki", "Ajme kako je sladak, divna fotografija", samo su neki od komentara, a javile su se i Jelena Veljača te Iva Radić koje je poručila "Zlato naše".

Inače, Severina i nećakinja jako su povezane, a Mia je živjela sa Severinom dok je studirala u Zagrebu, a njezina majka Marijana Vučković- Popović živi u Beogradu sa suprugom.

Podsjetimo, Severina je nedavno uživala na godišnjem odmoru na španjolskom otoku Ibizi odakle je objavila nekoliko fotografija,a koliko je sretna što odmara vidjelo se po njenom osmijehu. Dok je Severina odmarala u Španjolskoj, njezin suprug Igor proslavio je rođendan, pa tako niti za njegov rođendan nisu bili zajedno, a šuškanja o tome kako je njihovom braku došao kraj samo se nastavljaju.

Do danas, službene potvrde o njihovu razvodu još nema, a šuškanja se nastavljaju. Severina i Kojić su se vjenčali 2015. godine, a često su i u javnosti bili skupa. Kako duže vrijeme nisu viđeni skupa u javnosti, šuškalo se da je Kojić u travnju došao u Zagreb uoči njezinog rođendana. Iako nikad nisu ništa rekli o tome, oni su se u međuvremenu prestali pratiti na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?