ODMOR U JORDANU

Severina pokazala kako uživa u pustinji, pažnju ukrao muškarac u njenom društvu: 'Ovaj ti je top'

Instagram
20.11.2022.
u 12:49

Seve je objavila niz fotografija iz pustinje a na jednoj od njih pažnju je privukao njezin tamnokosi vozač koji ju je vozio po pustinji

Pjevačica Severina Vučković otputovala je na odmor u Jordan, odakle svakodnevno objavljuje fotografije na društvenim mrežama i pratiteljima pokazuje kako se provodi. 

Seve je objavila niz fotografija iz pustinje a na jednoj od njih pažnju je privukao njezin tamnokosi vozač koji ju je vozio po pustinji. Seve je oko glave omotala bijelu maramu, nosila je bijelu košulju, sunčane naočale i par zlatnih lančića oko vrata.

Foto: Instagram

"Sanjajte svoje snove otvorenih očiju i ostvarite ih...", citirala je Lawrencea od Arabije, no pratitelje je najviše nasmijao komentar Ane Gruice Uglešić, koja je napisala: "A di ga nađe tako zgodnoga usred pustinje?"

Takav vozač nama treba", "A je zgodan ovaj", "Dobar ti je ovaj Arapin", "Koliko je vozač lijep, ne možeš ga se nagledati", "Ovaj ti je top", pisale su pratiteljice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Podsjetimo, nakon nedavno održanog velikog koprivničkog koncerta, tijekom kojeg je oboren i rekord posjećenosti dvorane, Severina je objavila vijest koja je obradovala sve one koji nisu uspjeli te večeri ući u dvoranu, no još više same Varaždince – nakon točno 10 godina, 10. veljače 2023. vraća se u Arenu Varaždin.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije