problemi

Severina pet dana nije znala gdje je sin, Popovića je prijavila policiji

Severina
Marko Lukunic/PIXSEL
29.11.2016.
u 18:56

Pjevačica je bivšeg prijavila Centru za socijalnu skrb i policiji jer se djetetom nije došao u srijedu kad je trebao prema sudskoj odluci nego u ponedjeljak

Naše dijete nije odvela u vrtić već mjesec dana. Na moje SMS poruke ne odgovara. Kad sam povezao više činjenica shvatio sam da je majka našeg sina jednostavno nestala, rekao je Milan Popović (50) ispred zagrebačke policije RTL-u. 

Severina (44) ga je prijavila Centru za socijalnu skrb i policiji jer se djetetom nije došao u srijedu kad je trebao prema sudskoj odluci nego u ponedjeljak. Milan kaže da je dijete zadržao jer ga ne želi predati dadilji, baki ili mužu pjevačice. Severina ga pak ne želi vidjeti i zato se ne želi pojaviti kad dolazi s Aleksandrom u njen dom.

- Cijelo vrijeme sam obavještavao majku gdje smo i predlagao joj da u svakom trenutku može doći kod sina - tvrdi Milan, koji je Aleksandra (4) ipak predao Severininoj majci Ani, piše 24sata.hr. 

Ni Severina (44) ni Milan Popović (50) nisu se pojavili jučer ujutro na zagrebačkom Općinskom sudu gdje srpski milijarder traži da njihov sin Aleksandar (4) tjedan dana živi s njim, a jedan s pjevačicom. Na ročište su poslali svoje odvjetnike. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije