UŽIVALA JE

Severina objavila fotografije iz Rima i otkrila: Moj dečko iz osnovne škole je i dalje najzgodniji frajer

Severina
Igor Kralj/Pixsell
23.05.2023.
u 08:27

Pjevačica je vikend provela u Italiji i imala je i poseban povod zašto je otputovala u Rim

Ovaj vikend Severina je provela u Italiji, točnije u Rimu gdje je uživala sa sinom, a u njihovom društvu bila je i jedna njezina prijateljica i menadžer Tomica Petrović. Povod njihovog odlaska u Rim bio je koncert legendarnog Brucea Springsteena koji je njezin glazbeni uzor od malena i čiji je poster imala u svojoj sobi.

- Moj dečko iz osnovne škole Springsteen je i dalje najzgodniji frajer na planeti - napisala je hrvatska pjevačica na Instagramu i podijelila nekoliko fotografija i video snimki s koncerta. Prije mjesec dana pjevačica se pohvalila i jednom posebnom čestitkom koju je dobila za rođendan od jedne slavne glumice. Naime, čestitku joj je uputila Sharon Stone (65)  i iznenadila je i samu Severinu (51) kada joj je poslala čestitku za rođendan u formi videa.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

- Bok prekrasna ti, Znam da ti je rođendan i jako mi je drago da ti ga mogu čestitati, poželjeti sve najbolje, pogotovo zato što znam da radiš toliko dobrih stvari za toliko ljudi u svijetu. I zato što radi prekrasan posao i zato što si toliko draga. I zato što si prijateljica s mojom prijateljicom Ornelom. Tako da, nadam se imaš najbolji, najljepši, najispunjeniji i najčarobniji rođendan i nadam se da će se to proširiti i kroz godinu. Nadam se isto tako da ćemo se i mi tijekom te godine imati priliku upoznati osobno. Želim ti prekrasan dan - rekla je Sharon Stone u videu koji je Severina podijelila na svom Instagram profilu. Zajednička prijateljica koju glumica spominje jest Ornela March, nekadašnja kandidatkinja Big Brothera, Ornela Bešker koja se udala u SAD-u, a upravo njoj se Severina zahvalila i uz fotografije koje je objavila s koncerta Brucea Springsteena.

-  Ajme Gospe blažena, ne znam kako sročiti nešto o Sharon Stone, koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže... Šta reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobra za žene. Koja je i slikarica, a izdala je i knjigu u kojoj, između ostalog, progovara o svojoj borbi za dijete, koje je mogla viđati samo jednom mjesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati uništiti tamo gdje je najranjivija. Drugo ne postoji gdje ju možeš slomiti. Sharon Stone živi vječno -  napisala je oduševljena Severina kada je dobila ovu čestitku hollywoodske zvijezde.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije