dobra odluka

Severina je odlučila kome će pokloniti skupocjenu haljinu

severina
31.12.2015.
u 14:04

Severina Kojić (43) je za kraj 2015. poželjela usrećiti svoje vjerne obožavateljice i jednoj pokloniti haljinu Matije Vuice, a na Instagramu je raspisala poseban 'natječaj'

Severina je na Instagramu raspisala 'natječaj' i pozvala fanove koji žele haljinu na poklon, da do 31.12. ostave komentar s valjanim argumentom. Javile se su brojne obožavateljice, a jedan komentar ju je posebno dirnuo.

- Nisam znala kako odabrati jedan komentar od njih preko dvije tisuće, dok nisam naišla na ovaj: 'Jednom si se digla sa svog stola u Le Meridien Lav tijekom jedne humanitarne večere u Splitu. Rekla si mi da me moraš upoznati i da si oduševljena svim ženama koje su tu večer tu. Ja sam, Seve, ostala ‘paf’. Danas je sve ok i loše stvari su iza nas. Želim svim ženama zdravlja i sriće, hrabrosti i snage. Ja san jača od tebe pa bi vjerojatno kroz udrugu dala dalje da ‘zaradi lovu’ vešta.” @bruncika je žena iz udruge oboljelih od leukemije, koju sam tada vidjela bez kose, teško bolesnu, a sada mi se javlja zdrava i sa željom pomaganja drugima… Haljinu ću donirati udruzi na aukciju, a @matijavuica i ja obećavamo da ćemo uskoro obradovati još nekog od vas, vaših sestara, mama ili prijateljica… Neke su stvari iznad svega ostaloga, zdravlje je jedno od njih… Nakon ovoga, što da vam poželim u Novoj godini, nego upravo to? Lako za lijepe haljine… Budite mi zdravi', napisala je pjevačica.

Sretna dobitnica Bruna se zahvalila i svima poželja zdravlja jer kako kaže ‘jedino to je bitno’. Haljina u kojoj su, kako je napisala Bruna ‘vec u startu utkane nada, radost i volja za životom’, bit će proslijeđena Udruzi leukemije i limfomi u Zagrebu.

Ovaj odabir pobjednice podržali su brojni Severinini fanovi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije