J. Karleuša nije birala riječi:

Severina je jadnica i kradljivica

Karleuša
25.06.2016.
u 21:30

I dalje ne vjerujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo sram da nešto što drugi najavljuju mjesecima predstavim kao svoju ideju, smatra Jelena Karleuša.

Osvrt je to srpske pjevačice (37) na Severinin novi duet sa srpskom kolegicom Ivanom Rašić, poznatijom kao Sajsi MC. Tvrdi da je to bila njezina ideja.

 

I dalje ne verujem kolika je Severina jadnica. Mene bi bilo vrlo sramota da nešto što drugi najavljuju mesecima predstavim kao svoju ideju.

 

- Molim kolege da ne useravaju dobre ideje svojim amaterskim trivijalnim pristupom - poručila je, zapravo, Severini (44). Pjevačica ni onda nije stala s paljbom po hrvatskoj kolegici.

- Svakako što očekivati od žene koja onako loše puši - rekla je osvrnuvši se na Severinin privatni video iz 2004. Tada su je napali i mnogi vlastiti obožavatelji.

 

- Sad si pretjerala, gdje ti je kućni odgoj? Toliko o tvojem lažnom feminizmu - odbrusili su joj obožavatelji. Severina se još nije oglasila na provokacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije