Bella ostvarila san:

Sestre na reviji brenda Victoria's Secret

Bella
30.10.2016.
u 11:15

Sestre Hadid postale su tražena lica u svijetu mode, a to je prepoznao i poznati brend Victoria's Secret  koji je ove godine za svoju reviju angažirao i 19-godišnju Bellu, prenosi 24sata.hr

Instagram | Autor: Instagramfoto: Instagram

Mlađa sestra manekenke Gigi Hadid (21) svojevremeno je izjavila kako je ostvarenje sna svake manekenke da se pojavi na reviji Victoria's Secreta i ta joj se želja ostvarila, hoće li se lijepe sestre na pisti pojaviti zajedno, saznat ćemo ubrzo.

 

foto: Instagram

 

Podsjetimo, Gigi je nakon nedavne revije u Milanu krenula sa sestrom prema automobilu. Manekenka se probijala kroz mnoštvo obožavatelja te se s njima fotografirala, no odjednom joj je s leđa prišao internetski šaljivdžija Vitalii Seduk (27) koji ju je uhvatio i podigao. Gigi je 'poludjela' i nasrnula na svog 'napadača'. Počela ga je udarati laktovima i vrištati, a on je nakon toga pobjegao glavom bez obzira.

PA/Pixsell | Autor: PA/Pixsellfoto: PA/Pixsell
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije