pjevačica

Selena Gomez postala kraljica Instagrama, a ni ne koristi ga

Selena
Instagram
03.10.2016.
u 16:42

Pjevačica Selena Gomez oborila je još jedan rekord na Instagramu iako ga u posljednje vrijeme uopće ne koristi.

Zahvaljujući svojim vjernim obožavateljima, Selena je postala prva osoba na Instagramu čiji profil prati više od 100 milijuna ljudi. Njezini fanovi su organizirali kampanju #SelenaBreakTheInternet da bi privukli što veći broj pratitelja na njezin profil.

Selena je ovako iza sebe ostavila Taylor Swift s 91.5 milijuna pratitelja, Beyonce koja ima 85.3 milijuna pratitelja te čak i Kim Kardashian koju prati "samo" 83.6 milijuna ljudi.

Ovo je drugi put da Selena obara rekorde na ovoj društvenoj mreži. U srpnju je na fotku skupila više od 5 milijuna lajkova i tako postala vlasnica fotografije s najviše lajkova na Instagramu.

Mlada pjevačica se na neko vrijeme povukla sa scene zbog napadaja panike i depresije koji je muče otkad je otkrila da boluje od lupusa. Zbog toga se u posljednje vrijeme ni ne služi društvenim mrežama pa su fanovi odlučili uzeti stvari u svoje ruke i potvrditi njezinu titulu kraljice Instagrama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije