u bikiniju

Selena Gomez pokazala novu figuru i oduševila obožavatelje

Foto: Instagram
1/2
19.08.2018.
u 19:11

Vidjevši fotografije Selene u plavo-zelenom bikiniju, njezinih 140 milijuna fanova na popularnoj društvenoj mreži nije skrivalo oduševljene vidno bujnijom figurom 26- godišnje glumice i pjevačice

Iako je svijetom nedavno odjeknula vijest da je njezin bivši dečko, pjevač Justin Bieber nakon mjesec dana veze zaprosio manekenku Hailey Baldwin, Selena Gomez ovom informacijom nije pretjerano opterećena.

Glumica i pjevačica trenutno uživa punim plućima u ljetnom odmoru s prijateljicama o čemu dovoljno svjedoči serija fotografija objavljenih na Instagramu.

Vidjevši fotografije Selene u plavo-zelenom bikiniju, njezinih 140 milijuna fanova na popularnoj društvenoj mreži nije skrivalo oduševljene vidno bujnijom figurom 26- godišnje glumice i pjevačice, prenosi Tportal.hr.

U odnosu na komentare aktualnih fotografija, njezino bikini izdanje s početka godine nije naišlo na odobravanje javnosti koja je kritizirala njezin fizički izgled.

‘Mit o ljepoti - opsjednutost fizičkim izgledom i savršenosti koja moderne žene stavlja u nezavidnu poziciju, to je beskonačan krug u kojem se isprepliću gubitak nade i nedovoljno samopoštovanje dok se istovremeno žena pokušava uklopiti u definiciju besprijekorne ljepote koju je nametnulo današnje društvo. Ja sam se odlučila brinuti o sebi i svom izgledu jer to želim, a ne jer želim nekome udovoljiti niti se ikome dokazivati’, tada je napisala ova slavna Amerikanka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?