novi look

Selena Gomez ima novu frizuru koja bi mogla postati ljetni hit

Selena Gomez
Instagram
26.04.2017.
u 10:23

Nije bez razloga Selena Gomez najpraćenija osoba na Instagramu. Što god ova 24-godišnja pjevačica napravi sa svojom kosom - ošiša ju, doda ekstenzije, promjeni boju, izvadi ekstenzije - postane hit i svi odjednom žele istu frizuru. A vjerujemo kako će isti učinak na obožavatelje imati i njen najnoviji look, kojeg je otkrila - a gdje drugo nego na - Instagramu, piše Index.hr.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Fotografija izgleda kao da je snimljena odmah nakon šišanja, a Selena se nije mogla strpjeti ni da joj se kosa osuši. Pjevačica je pokaza frizuru iz svih kuteva, pa sa sigurnošću možemo zaključiti da je ovoga puta išla kraće nego ikad do sad. Odvažni bob do brade sigurno je još i kraći kad se osuši kosa, no na takvu fotografiju ćemo trebati još pričekati.

Posljednjih par mjeseci pjevačica je postepeno skraćivala kosu. Najdrastičnija promjena dogodila se u prosincu, kada je svoje duge uvojke zamijenila za lob, a od tada je išla samo sve kraće i kraće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije