dirljiva čestitka

Selena dečka Biebera ganula porukom za njegov rođendan

Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
03.03.2018.
u 20:10

Kanadski pjevač Justin Bieber je napunio 24 godine. Iako se nije oglasio na društvenim mrežama, njegova djevojka, pjevačica Selena Gomez (25), na društvenoj mreži je objavila dirljivu čestitku. 

- Netko koga znam i tko je super cool rodio se 1. ožujka 1994. godine - napisala je Selena ispod fotke na kojoj se smije i prekriva lice polaroid fotografijom sebe i Justina dok se ljube. Glazbenika je, kažu njegovi prijatelji, ta gesta razveselila jer Gomez nema običaj javno pisati o njihovoj vezi, prenosi 24sata.hr. 

Inače, Selena i Justin su se mirili i prekidali od 2011. do 2015. godine. 'Golupčiće' su fotografi ponovno uhvatili zajedno dok su izlazili iz njezina doma u listopadu, nakon što je atraktivna brineta objavila da više nije u vezi s glazbenikom The Weekndom. 

Bieber i Gomez trenutačno su nerazdvojni, iako jedno drugo izbjegavaju spominjati u intervjuima.

Krajem prošle godine Selenina majka Mandy završila je u bolnici nakon burne svađe s kćeri. Posvađala su se zbog pomirbe s Bieberom. Pjevačica je majci ispričala da ona i Justin idu ljubavnom terapeutu kako bi izgladili odnose.

Mandy se toliko naljutila da joj je pozlilo te je morala potražiti pomoć u obližnjoj bolnici.

- Selenina obitelj neće nikad prihvatiti Justina, osobito nakon njihovog burnog prekida prije tri godine - rekli su poznanici obitelji.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije