smetala mu slava

Schwimmer: Nakon 'Prijatelja' mislio sam da više neću glumiti

David Schwimmer
Baxter/Press Association/PIXSELL
18.08.2016.
u 09:51

Glumac je u nedavnom intervjuu otkrio da mu je slava koju je stekao zbog 'Prijatelja' jako teško 'pala' te da je zbog toga jedno vrijeme zapostavio svoju glumačku karijeru

Postao je poznat kao smušeni profesor Ross u seriji 'Prijatelji', ali David Schwimmer (49) kaže kako su mu trebali mjeseci da se oporavi od tolike slave.

- Imao sam samo 27 godina i slava mi nije odgovarala. Samo sam se htio sakriti od ljudi, a zbog toga nisam mogao ni glumiti - kaže Schwimmer. Zbog toga je i odbio ulogu u filmu 'Ljudi u crnom', koju je kasnije dobio Will Smith i koji je postao golemi hit, piše 24sata.hr. 

- Uništio sam i puno privatnih odnosa zbog svega, ali danas sam se vratio glumi i režiranju te sam sretan - kaže glumac koji je nedavno briljirao u ulozi Roberta Kardashiana u seriji 'The People v. OJ Simpson: American Crime Story'. Za tu ulogu 'zaradio' je i nominaciju za nagradu Emmy. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije