objavio snimku

Schwarzenegger se oporavlja nakon operacije: 'Nisam sjajno'

14.04.2018.
u 16:51

Samo želim da znate da se osjećam puno bolje. No, usprkos mom pozitivnom stavu, još nisam sjajno. Osećati se sjajno je potpuno drugi nivo, ali dobro sam, istaknuo je holivudski glumac, Arnold Schwarzenegger (70) u kratkoj video snimci koju je objavio na društvenim mrežama. 

Zvijezda akcijskih filmova i nekadašnji guverner Kalifornije, na snimci sjedi za šahovskom pločom, za koju tvrdi da mu pomaže u osvježavanju uma i poboljšanju pamćenja. Arnold se također zahvalio obožavateljima na ukazanoj podršci, prenosi 24sata.hr. 

Bivši body builder nedavno je zaprimljen u bolnicu Cedars-Sinai gdje je imao termin za zamjenu ventila, a kako je taj postupak u eksperimentalnoj fazi došlo je do komplikacija zbog čega je završio na operacijskom stolu. Arnold se ubrzo vratio kući. 

Zvijezda filmova 'Plaćenici', 'Predator' i 'Potpuni opoziv' ubrzo se oglasila i na Twitteru. 

- Istina je, vratio sam se! - aludirajući na repliku iz filma 'Terminator'.

Inače, ovo nije prvi put da je Schwarzenegger podvrgnut operaciji srca. Na operacijskom stolu bio je i 1997. godine. Iako su liječnici tada tvrdili da operacija nije neophodna, se odlučio na zahvat jer ga je htio obaviti 'dok je još mlad'. Isto tako, više puta je naglasio kako njegovi problemi sa srcem nemaju apsolutno nikakve veze s korištenjem steroida.

Schwarzenegger se prošle godine razveo od supruge, novinarke Marie Shriver (63) nakon 31 godine braka. Imaju kćeri Katherine Eunice (29) i Christine (27) te sinove Patricka (25) i Christophera (21).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije