Naomi opet udara:

Savjetnika je pogodila mobitelom u glavu

Naomi
26.09.2016.
u 08:15

Model Naomi Campbell (46) poznata je po izljevima bijesa i fizičkim nasrtajima na svoje bliske suradnike. Crna Pantera, kako je zovu, sad je napala mladog savjetnika s kojim je radila u Londonu.

- Posvađali su se oko posla i ona mu je bacila mobitel u glavu. Zaradio je modrice po licu - kažu prijatelji bliski Naominu savjetniku i glasnogovorniku. Campbell je, sad već bivšeg, suradnika zaposlila iz ugledne engleske agencije Bell Pottinger kako bi poradio na njezinu lošem javnom imidžu. Odnosi su im se narušili kad se Naomi prošli Božić odmarala od operacije stopala u njujorškom hotelu. Glasnogovornik joj je pomagao oko štaka i invalidskih kolica jer nije mogla hodati. Manekenka sumnja kako je on paparazzima stalno javljao kuda se kreću pa su ih fotografirali. Nekoliko puta mu je otimala mobitel iz ruku da bi provjerila kome šalje poruke.

 

Reuters | Autor: Reutersfoto: Reuters

 

- Došlo je do svađe između njih, ali Naomi nema pojma da mu je mobitel ozlijedio lice - kaže izvor blizak Naomi. Dodaje kako je priča poprilično nategnuta jer je ona bila nepokretna zbog šavova od operacije.

Njezin glasnogovornik nije se izjasnio hoće li je tužiti zbog svega. Naomi je 2010. godine šakom lupila unajmljenog vozača luksuzne limuzine, koji ju je poslije tužio. Priznala je i da je 2005. svoju spremačicu udarila mobitelom te da je 1998. napala asistenticu. Nasrnula je i na policajku na londonskom aerodromu nakon što je ostala bez dijela prtljage.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije