PROŠLO JE 10 GODINA

Sanja Doležal emotivnom objavom obilježila godišnjicu smrti voljenog supruga: 'Tuga nikad neće proći'

Sanja Doležal
Josip Regovic/PIXSELL
03.05.2022.
u 21:31

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal na društvenim mrežama objavila je emotivnu objavu i obilježila 10. godišnjicu smrti supruga Nenada Šarića Brade koji je preminuo 2012. godine od posljedica moždanog udara

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal na društvenim mrežama objavila je emotivnu objavu i obilježila 10. godišnjicu smrti supruga Nenada Šarića Brade koji je preminuo 2012. godine od posljedica moždanog udara. Sanja je objavila uokvirenu fonografiju supruga i kratko napisala ''Neno 1947.- 2012''.

Inače, Nenad je bio bubnjar Novih fosila s kojim je godinama nastupala. U braku su bili 18 godina, od 1993., a zajedno su dobili dvoje djece- sina Luku i kćer Leu.

-Kako prolazi vrijeme tako sve više shvaćam da sam uz sebe imala posebnog čovjeka. Nenu nikad neću zaboraviti, a tuga zbog njegovog odlaska nikad neće proći- izjavila se svojedobno Sanja.

Kako je otkrila u intervjuu za Večernji list, nakon smrti supruga puno su joj pomogli razgovori s pokojnim paterom Zvjezdanom Linićem.

- Puno su mi u životu pomogli razgovori s paterom Zvjezdanom. Sretna sam da je bio uz mene kad je moj suprug umro. Inače, bio je predivan čovjek, karizmatik, vjerujem da svima nedostaje. Sanja se nakon smrti voljenog supruga nije prepustila tuzi već se posvetila poslu i djeci, a gledatelji ju imaju priliku gledati u emisiji ''IN Magazina" u rubrici ''Kuhanje je IN''.

-Nije mi teško ni strano kuhati pred kamerama. Kuham već više od trideset godina, a iskustvo s kamerama imam i dulje. Sretna sam da imam odličnu ekipu s kojom je sve lakše. Uglavnom pojedu sve što skuham, ali da, bilo je slastica koje baš i nisu uspjele iz prve. Nisam stručnjak u izradi kolača. Uz ovu rubriku, naučila sam mnoge stvari koje prije nisam znala- kazala je Sanja.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije