brak na prvu

Sanela i eksperte šokirala priznanjem: 'Dogodila mi se ljubav, ali ne s Jasminom'

15.11.2021.
u 15:09

Večeras je napokon dugo iščekivana epizoda u kojoj će Sanela i Edin priznati kako imaju osjećaje jedan prema drugome. Naime, u prošloj epizodi eksperimentalnog showa 'Brak na prvu' u najavi se moglo vidjeti kako Sanela napokon priznaje suprugu Jasminu i ekspertima showa kako se dogodila ljubav, ali ne s njim. Također, i Edin je priznao supruzi Erni kako mu se sviđa druga žena.

„Dogodila mi se ljubav, ali ne s Jasminom“, rekla je Sanela dok je njezin suprug u šali komentirao kako joj mora čestitati jer ne zna kad je to prije uspjela te dodao: „Ovo je simpatičan primjer žene za koju moraš imati četiri oka na leđima.“

Ipak, Jasmin želi da Sanela bude sretna, a ona mu zahvaljuje na podršci te se nada da će ostati prijatelji.

No Erna nije bila oduševljena spoznajom da se njezinu partneru sviđa druga žena, a najviše ju je pogodilo što joj ništa nije rekao o tome, nego se samo čudno ponašao u posljednje vrijeme. Uvjerena je kako bi ona njemu priznala da joj se nešto tako dogodilo i žao joj je što je ne smatra prijateljicom, donosi RTL.

„To je izdaja, kakav god odnos imali“, zaključila je.

Dok neki gledatelji odobravaju ono što je napravila Sanela zbog toga kako se Jasmin od početka odnosio prema njoj, sve je više onih koji žale Jasmina i staju na njegovu stranu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije