kad je bila glumica

Samo osmijeh je isti: Na Instagramu se pojavila do sada neviđena fotografija Meghan Markle

Foto: Profimedia
02.02.2019.
u 18:59

Na Instagramu se pojavila još do sada neviđena fotografija trudne vojvotkinje od Sussexa. Riječ je o fotografiji nastaloj prije nekoliko godina, u doba kada je još uvijek bila glumica, a na kojoj pozira s tri godine mlađom kolegicom, danas zaručnicom Davida Fostera, Katharine McPhee, prenosi Tportal.hr. 

'Kao djeca, Meghan i ja zajedno smo igrale u mjuziklima. Ona je odrasla i postala vojvotkinja od Sussexa, a ja sam odrasla u zvijezdu West Enda. Ako mene pitate, isti život živimo.' Stoji to ispod fotografije glumice Katharine McPhee na kojoj pozira s Meghan Markle prije nekoliko godina, u doba kada još niti jedna od njih nije bila poznata javnosti, a koju je objavila na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Na fotografiji dvije djevojke izgledaju poprilično blisko, poput najboljih prijateljica, iako Meghan Markle ime Katherine McPhee nije nikada spominjala među svojim prijateljima. Snimka je očito nastala nakon nekog mjuzikla u kojem su obje glumile, a zanimljivo je kako obje imaju crveni ruž i nacrtani madež, baš poput onog kakvog ima Cindy Crawford.

Vojvotkinja od Sussexa doista je neprepoznatljiva na fotografiji, osobito jer u javnosti promovira prirodni izgled, bez pretjerane šminke. Iako je Katherine tri godine mlađa od Meghan Markle, djevojke su obje odrasle u Los Angelesu, zaljubljenice su u kazalište, a poveznica im je i to što su obje, zbog ljubavi, preselile u London.

Naime, 34-godišnja Katherine McPhee zaručnica je Davida Fostera, dok je već svima dobro poznato da se Meghan udala za princa Harryja.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije