Salma Hayek istaknula znakove starenja, pratitelji: 'Pomaže vidjeti da slavne žene stare'

Salma Hayek
10.06.2023.
u 13:46

Slavna glumica Salma Hayek (56) gdje god se pojavi oduševljava svojim izgledom u pedesetima, a ovoga puta ponovno je istaknula svoju ljepotu te se pridružila trendu slavljenja sijede kose. Salma je ponosno podijelila fotografiju bez šminke te svojim fanovima na društvenim mrežama pokazala kako nema baš nikakvih problema sa znakovima starosti na svojem tijelu.

- Budim se i brojim koliko je novih sijedih i bora izbilo ovog jutra - napisala je kraj objave na kojoj se jasno vide njene sijede koje su joj elegantno prošarale šiške te nekoliko bora na čelu koje je bez ikakvog skrivanja dodatno naglasila ranim jutarnjim suncem.

"Hvala ti na dijeljenju, pomaže vidjeti da i najljepše i najslavnije žene jednako stare", stoji u jednom od komentara.

Trend slavljenja sijede kose i prirodne ljepote u 50-im godina proteklih je mjeseci uzeo maha pa sve češće viđamo slavne glumica poput Sarah Jessice Parker, Jennifer Aniston ili Naomi Watts koje se na crvenom tepihu pojavljuju s istaknutim srebrnim vlasima u svojim glamuroznim frizurama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije