ŠTO SE DOGODILO?

S YouTube kanala nestali svi videozapisi emisije Supertalent

11.10.2022.
u 21:12

Još uvijek nije poznato kako je došlo do toga te jesu li snimke uklonjene od strane Nove TV ili pak platforma maknula sve videozapise

Pratitelji jedne od najgledanijih zabavnih emisija, Supertalent, primijetili su kako ne mogu pronaći nijedan video na njihovom YouTube kanalu. Na toj se platformi u nedjelju nije pojavila nijedna nova snimka nastupa iz nove emisije, a bilo je jasno i da su nestale sve prethodne snimke, kao i iz svih prethodnih sezona natjecanja.

Još uvijek nije poznato kako je došlo do toga te jesu li snimke uklonjene od strane Nove TV ili pak platforma maknula sve videozapise. 

Krajem rujna s njihovog YouTube kanala nestao je i nastup mađioničara Magic Leona, koji je u prvoj emisiji Supertalenta dobio prvi zlatni gumb ove sezone. Snimka je bila najgledanija na toj platformi u Hrvatskoj, ali je nestala za manje od dva dana. U obavijesti na YouTubeu pisalo je kako je izbrisana zbog "copyright claima" BMG Rights Managementa. 

Supertalent na Instagramu prati preko 44 i pol tisuće ljudi, a na Facebooku nešto manje od 200 tisuća. 

Što se dogodilo pokušali smo doznati i od Nove TV, no do pisanja ovog teksta odgovor nije stigao te ćemo ga objaviti čim ga dobijemo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije