Neočekivano veliki interes za nove sportove predstavljene u izazovu „U Bingu sam 24/7“

S kojim sportom će Enis na megdan Jusufu Nurkiću?

09.06.2023.
u 12:48

Boravak Enisa Bešlagića u Bingo City Centru u Sarajevu najneobičniji je izazov na ovim prostorima o kojem će se sigurno pričati još dugo, koji će se pamtiti po brojnim poznatim osobama koje su posjetile Enisa u njegovom novom domu, na oduševljenje mnogih kojima je mogućnost susreta sa Halidom Bešlićem ili Hankom Paldum bio dovoljan razlog da doputuju u Sarajevo i iz udaljenih dijelova BiH. 

No, neočekivano veliki interes kod posjetitelja su izazvali novi sportovi, osmišljeni posebno za izazov „U Bingu sam 24/7“, koji su pored mnogo zabave i smijeha, sretnim sudionicima donijeli i vrijedne nagrade.  

Kofer karling vrlo vjerojatno neće postati olimpijski sport kao „obični“ karling, ali je isto tako sigurno da je u BCC kotrljanje kofera izazvalo puno više smijeha nego guranje kamenja na ledenoj pisti. Za uspjeh je pored snage, bilo potrebno i malo sreće, a Enis je najmlađim sudionicima ponudio i voćni obrok, da ne budu gladni i imaju dovoljno energije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bingo_bih

 

Fen fudbal u kojem Enis odmjerio snage i spretnost sa Andrijom Miloševićem i Frenkijem će biti idealan sport za sve koji vole igrati nogomet ali isto tako ne vole trčati. Za ovu igru potrebna su dva sušila za kosu, ping-pong loptica i stol sa ogradom. Pobjednik je onaj tko prvi postigne pet golova. Fen fudbal garantirno prati smijeh sa suzama ne samo natjecateljima, nego i publici. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bingo_bih

 

Bingado, nova i sigurnija verzija pikada, kako za igrače tako i za publiku, jer najgore što vam se može desiti jeste da vas u glavu pogodi loptica od spužve. Ipak, cilj ove igre jeste lopticom pogoditi što je moguće bliže obilježenom centru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bingo_bih

 

Ako želimo saznati koje će još igrice Enis zaigrati sa svojim gostima poput Razije Mujanović i Jusufa Nurkića, i što će sve ponuditi do kraja izazova koji se završava 11. lipnja, ostaje nam da pratimo Bingo društvene mreže, no sigurno već sada imamo dobre ideje za zabavu sa društvom. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije