objavila na Instagramu

Rozga u nemoguće uskoj suknji raspametila obožavatelje

Jelena Rozga
Instagram
17.02.2017.
u 10:39

- 'Moderna žena' je 8 tjedana najprodavaniji album! Hvala - napisala je pjevačica kraj fotografije koja je u samo nekoliko sati prikupila tisuće 'lajkova'

Jelena Rozga (39) oduševila je svoje pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj pozira u crvenoj, vrlo uskoj suknji koja joj ističe guzu.

- 'Moderna žena' je 8 tjedana najprodavaniji album! Hvala - napisala je pjevačica kraj fotografije koja je u samo nekoliko sati prikupila tisuće 'lajkova'. Pratitelji su Jelenu obasuli komplimentima i to najviše na račun njenog 'stasa' i, kaku kažu, 'predivne pozadine'.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Neki obožavatelji čestitali su Rozgi i na nominaciji za Porina za najbolji album zabavne glazbe, prenosi 24sata.hr.

Rozgina ljepota nedavno je očarala i srpskog voditelja koji ju je 'gutao pogledom' za vrijeme njenog gostovanja u jutarnjoj TV emisiji.

Voditelj se sjeo kraj nje te ju je ispitivao o 'statusu' njene veze sa Hauserom, a snimka emisije koja je postavljena i na YouTube nasmijala je mnoge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?