evo što je uradio

Ross iz ‘Prijatelja’ pokazao kakva je osoba: Odveo novinarku u hotel i ispao frajer

29.10.2017.
u 21:54

Najveći seks-skandal u Hollywoodu još ne jenjava, a u javnost izlazi sve više priča žena koje su odlučile progovoriti o svojim iskustvima. U moru užasnih priča o zlostavljanju, našla se i jedna pozitivna.

Dok čitav svijet bruji o perverznjaku Harveyju Weinsteinu koji je silovao niz žena, novinarka Nell Minow je ispričala jednu pozitivnu priču. Minow se prisjetila intervjua s glumcem Davidom Schwimmerom, najpoznatijem po ulozi Rossa iz kultnih Prijatelja, prenosi Net.hr. 

Novinarka i glumac su se sastali u jednom restoranu, no bilo je jako bučno pa je Schwimmer predložio da odu u njegovu hotelsku sobu. Kako bi se Minow osjećala sigurnije, predložio je da s njima pođe još jedna osoba kako ne bi bili sami.

“Nisam se sjetila toga dok u centar pozornosti nije došla priča s Weinsteinom. Na svojoj sam koži osjetila Davidovu osjetljivost i integritet. Nije stvar samo u tome da je ispao dobar momak i nije ništa pokušao, on je pokazao da razumije što znači biti pod stalnim oprezom i potrudio se da se osjećam sigurno”, rekla je Minow za Telegraph.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije