KOMENTIRALI DETALJE

Ronaldo i Georgina crtali su jedno drugo: Fanovi se iznenadili kada su vidjeli kako je nogometaš nacrtao partnericu

03.08.2022.
u 11:02

Naime, Rodriguez i Cristiano Ronaldo (37) crtali su tada jedno drugo. Pozirali su s malim bijelim pločama na kojima se vide crteži. Georgina se potrudila nacrtati svog partnera što vjerodostojnije, a uz crtež dodala je i srce te broj koji nogometaš nosi na dresu

Obožavatelji koji stoje iza fan Instagram profila slavnih osoba često uspiju iskopati neke detalje o poznatim osobama koje oni ne žele dijeliti sa svima, već samo s odabranima. Jedan takav profil podijelio je šaljivu fotografiju iz videa koji je jednom prilikom negdje objavila Georgina Rodriguez (28). 

Naime, Rodriguez i Cristiano Ronaldo (37) crtali su tada jedno drugo. Pozirali su s malim bijelim pločama na kojima se vide crteži. Georgina se potrudila nacrtati svog partnera što vjerodostojnije, a uz crtež dodala je i srce te broj koji nogometaš nosi na dresu.

S druge strane, Ronaldo se odlučio našaliti pa je Georginu nacrtao ljutu s velikim tankim usnama i velikim nosom. 

 

- Cristiano oprosti, ali taj crtež ne sliči baš Georgininom licu, propustio je neke detalje, izgleda zastrašujuće -  pisali su fanovi u komentarima.  

Inače, par je nedavno proslavio peti rođendan svojih blizanaca, a to je prva proslava nakon što ih je zadesila tragedija kada je pri porodu preminuo njihov sinčić. Georgina je tim povodom na svojem Instagram profilu objavila snimku svoje obitelji te nekoliko fotografija s proslave. 

- Sretan peti rođendan ljubavima mog života. Mama ne može biti ponosnija na vas i na divna bića koja postajete. Volim vas svim srcem. Za zajedničko puhanje još milijuna svjećica - napisala je. U komentarima su se mnogi pridružili lijepim željama, a objava je tada skupila više od 2,6 milijuna lajkova. 

Podsjetimo, Georgina i Ronaldo su nakon poroda podijelili su tužnu vijest kako im je preminuo novorođeni sin.  

- S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek - napisali su.  Georgina je bila trudna s blizancima i djevojčica je preživjela, a maleni je preminuo. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije