Neostvarena želja

Robin zbog naglaska nije glumio Hagrida

dsdsd
03.01.2017.
u 20:00

Pokojni Robin Williams jako je želio zaigrati u filmovima o Harryju Potteru, ali to nikad nije ostvario. Htio je ulogu Rubina Hagrida, ali redatelj je inzistirao da uloga pripadne Britancu, prenosi 24sata.hr

 

foto: Screenshot

 

- Stalno je nazivao redatelja, to mu je bila velika želja - tvrdi član filmske ekipe te dodaje kako bi s Robinom sve izgledalo potpuno drugačije.

Pošto je odbio Robina, nije mogao angažirati bilo koga. Redatelj Chris Columbus ipak se odlučio za Robbieja Coltranea (66) koji je zaigrao u svih osam nastavaka adaptacije romana J. K. Rowling.

 

BFI London Film Festival 2012 - Great Expectations Photocall | Autor: Matt Crossick/Press Association/PIXSELLfoto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL

 

Međutim, Williams nije bio jedini koji je očajnički htio glumiti u 'Harryju Potteru'. Eddie Redmayne (34) priznao je kako su zbog ove sage, i njemu bili srušeni snovi.

 

foto: PA/PIXSELL

 

- Htio sam glumiti Toma Riddlea, ali producenti su me odbili. Nakon toga, nadao sam se da će me angažirati da igram nekog Weasleya - rekao je Oskarovac i požalio se kako je čak njegov kolega Robert Pattinson glumio u filmu.

Ipak, Eddie je zaigrao u filmu 'Čudesne zvijeri i gdje ih naći' koji je nastao prema posljednjem djelu J. K. Rowling.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije