Ispričao se:

Rob Kardashian i Blac Chyna opet su zajedno

sf
Instagram
22.12.2016.
u 08:41

Sestrama Kardashian 'puna je kapa' dramatičnih svađa njihova brata Roba Kardashiana (29) i njegove supruge, bivše striptizete Blac Chyne (28). 

Blac je na Roba fizički nasrnula prošloga tjedna te je napustila njihov dom s kćeri Dream. Rob je na društvenoj mreži napisao da je 'bio samo dio njenog plana' te da je 'razočaran'. 

Žestoku svađu morao je prekinuti dečko Kris Jenner, Corey Gamble. On je u pomoć zvao sestre Kardashian kojima se, kaže izvor, više ne petlja u Robovu i Chyninu kaotičnu vezu. 

 

- Nedavno sam bio jako loše i napravio sam neke stvari koje su osramotile moju obitelj i mene. Ispričavam se i potražit ću pomoć kako bi riješio svoje probleme. Molite se za mene. Blac Chyna, oprosti, volim te, ti si odlična majka našem djetetu - napisao je danas Rob. 

Chyna ga je prošlog tjedna ostavila preko Instagrama, a navodno su i 'iscurile' njene privatne poruke s Robom u kojima ga naziva 'lijenim i nesigurnim'. 

Cijela drama odvijala se dan uoči posebne epizode realityja 'Keeping Up With The Kardashians' koja je bila posvećena samo Robu i Chynu te njihovom djetetu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije