uzbudljiva večer

Rihanna i princ Harry družili su se i tulumarili na Barbadosu

Rihanna
Foto: Chris Radburn/Press Association/PIXSELL
1/3
02.12.2016.
u 08:50

Pjevačica i princ su se na 50. obljetnici neovisnosti Barbadosa cijelo vrijeme došaptavali i smijali. Rihanna je Harryja nakon toga povela u razgledavanje Bridgetowna

Na 50. obljetnici neovisnosti Barbadosa pjevačica Rihanna (28) bila je počasna gošća. Uz nju je sjedio princ Harry (32), a cijelu večer su se došaptavali i smijali.

Nakon ceremonije Rihanna je princu pokazala Bridgetown, grad u kojem je odrasla, a navodno ga je povela i u najbolje klubove te su tulumarili. Barbados je prije neovisnosti bio britanska kolonija, piše 24sata.hr. 

'Nestašnog' britanskog princa mediji su ranije povezivali s brojnim poznatim damama. Harry je nedavno priopćenjem potvrdio vezu s glumicom Meghan Markle (35) koju većina pamti po ulozi u popularnoj seriji 'Face'.

- Meghan je jako zaljubljena i daje sve od sebe da veza uspije. Ako to bude ozbiljno, spremna se odreći svojeg života i posla te se preseliti njemu u London - rekli su glumičini prijatelji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije