‘Prijatelji i Kemo’

Regionalne zvijezde u Zagrebu na koncertu u čast Kemala Montena

Kemal Monteno
10.01.2017.
u 07:00

Tjedan dana dijeli nas od koncertnoga spektakla “Prijatelji i Kemo - Hiljade pahulja bijelih” koji će se drugu godinu za redom održati u znak sjećanja na jednog od najvećih kantautora i glazbenika u regiji - Kemala Montena.

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u utorak, 17. siječnja, odzvanjat će zvukovima antologijskih hitova ove glazbene legende u izvedbi njegovih kolega i prijatelja Tereze Kesovije, Gabi Novak, Gorana Karana, Borisa Novkovića, Halida Bešlića, Hanke Paldum, Helene Blagne, Ibrice Jusića, The Frajli, Jasne Gospić, Matije Dedića, Željka Bebeka, Nede Ukraden, Paule Jusić, Teške industrije, Željka Samardžića, Amira Kazića Lea te Dražena Žerića Žere. Izvršni producenti koncerta su Paula Jusić i Đelo Jusić mlađi, dok je glazbeni producent Nikša Bratoš, čiji će orkestar pratiti sve izvođače na sceni. “Svaki novi susret s mojim velikim prijateljem, makar i preko pjesama, za mene je veliki događaj i veselim se ponovno sresti sve one koji su s njim bili prijatelji te mi je iznimno drago što ćemo obnoviti sjećanje na našeg Kemu. To mi pruža veliko zadovoljstvo i veselim se ponovno probuditi sve emocije koje ostaju neizbrisive kroz njegove pjesme”, izjavio je Boris Novković.

Ove godine će prvi put nastupiti i Goran Karan.

“Kemal Monteno je svojom dušom pjevao iz srca Sarajeva. Donosio je ljubav u naše živote, vraćao nam svojim glasom ljude koje volimo. Vjerovali smo mu jer je glazba iz njega izlazila prirodno. Pjevao je istinu o sebi i nama. A te pjesme vremenom ne stare, tako ih je Kemo donio, da nam traju i poslije njega”, rekao je Karan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije