Novi spot Macao Banda iz Livna

Redatelj oduševljen glumačkim umijećem lijepe Mostarke Dorije Jelić

11.04.2017.
u 07:10

Macao Band iz Livna snimio je videospot za svoj novi singl “Moja rano” za zagrebačku izdavačku kuću Croatia Records.

Tekst i glazbu ove skladbe potpisuje sarajevski glazbenik Don Almir Ajanović, a snimljena je u produkciji glazbenog studija “Tempo”.

Mlada Mostarka...

Spot ove pjesme bit će premijerno prikazan večeras, 11. travnja, u 19 sati na CMC-u.

- Spot je sniman u Zagrebu pod budnim okom redatelja Darija Godiča u 4K produkciji Cinematix Studia Zagreb, kaže nam Tomislav Maleta Tona, član Macao Banda. U spotu se u glavnoj ženskoj ulozi pojavljuje lijepa mlada Mostarka Doria Jelić, odlična studentica na američkom RIT-u u Zagrebu i vrsna glazbenica. Doria je još kao 6-godišnja djevojčica uspješno nastupala na Dječjem festivalu “Male melodije Mostara”, osvajala nagrade na tom festivalu, među kojima i Grand Prix, a svojim glumačkim umijećem oduševila je redatelja spota Darija Godiča. Lijepa studentica američkog RIT-a završila je osnovnu i srednju glazbenu školu u Mostaru, odsjek klavir, a posljednjih godina sa sestrom Lorom kao back-vokal nastupa na Melodijama Mostara.

- Bio je užitak surađivati s redateljem Godičem i Cinematix Studiom te članovima Macao Banda. Prvu pjesmu snimila sam kao 6-godišnja curica, a ljubav prema glazbi ne jenjava. Nastupala sam na raznim humanitarnim koncertima, a posebno su mi dragi nastupi na božićnim koncertima u Sarajevu. Bila sam planira snimiti skladbu za velike Melodije Mostara u duetu sa sestrom Lorom, ali sam zbog obveza na fakultetu za sada odustala od toga. No, barem ću na svoj 20. rođendan, 21. travnja, s Lorom ponovno na Melodijama Mostara nastupiti kao back-vokal, kaže lijepa i graciozna Doria Jelić.

... i lijepa Livanjka

Među djevojkama koje se pojavljuju u spotu je i Helena Salapić, mlada i lijepa Livanjka. Glavna muška uloga pripala je velikom prijatelju macaovaca bodyguardu i sportašu Mati Čeki Šeletu, a svoju ulogu u spotu ima i mladi house DJ Kaane, alias Mateo Čondrić, autor siječanjskog hita “My Love for U”.

Macao Band osnovali su 2005. godine bubnjar Tomislav Maleta Tona i pjevač Jakov Kasalo. U 12 godina postojanja snimili album “Naša priča”.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije