POZNAT I DATUM KOMEMORACIJE

Prva objava Matije Vuice nakon smrti partnera slama srca: 'Nisam mogla dobiti ljepši poklon'

Matija Vujica
Davor Puklavec/PIXSELL
02.01.2024.
u 14:39

Matija Vuica oglasila se prvom objavom na društvenoj mreži Instagram nakon smrti voljenog joj partnera Jurice, a na ono što je podijelila nitko ne može ostati ravnodušan.

- Hana se moli svaku večer za najmilije, a od prekjučer imamo i Juricu u molitvama. Napisala mi je gospođa Karolina i poslala video svoje divne Hane. Nisam mogla dobiti ljepši novogodišnji poklon, sunce malo iz kojeg sja beskrajna svjetlost. Neopisivi smiraj za moje teške noći. Volim te Hana - stoji u prvoj objavi dizajnerice i bivše pjevačice Matije Vuice nakon smrti njezina emotivnog partnera glazbenika Jurice Popovića. U komentarima ispod objave prikupilo se više od stotinu komentara. - Ova molitva je došla direktno od Boga - napisala je jedna pratiteljica Matije Vuice, a ostali komentari su i nekih poznatih osoba sa scene koji su joj ostavljali emotikone srca kao podršku u teškim trenucima bez Jurice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica)

 

Objavljen je i datum komemoracije za glazbenika Juricu Popovića. - Komemoracija za Juricu Popovića održat će se u petak, 5. siječnja u Društvu hrvatskih književnika (Trg bana Josipa Jelačića 7/I) s početkom u 15 sati - objavili su iz Hrvatskog društva skladatelja. 

Podsjetimo, prošle je subote u 15 sati na gradskom groblju Sv. Ivana u Metkoviću ispraćen na vječni počinak glazbenik Jurica Popović. Iza sebe je ostavio neutješnu životnu partnericu i dizajnericu Matiju Vuicu, koja je shrvana zbog njegova odlaska. Na sprovod voljenog glazbenika došli su obitelj, prijatelji i poznanici. Dizajnerica i bivša pjevačica Matija Vuica odjenula je crni kaput, crnu zimsku kapu te je u povorci do groba svog voljenog Jurice nosila njegovu sliku u zagrljaju. 

Prošlog je četvrtka pak hrvatsku javnost šokirala vijest o iznenadnoj smrti glazbenika Jurice Popovića. Njegova partnerice i jedna od najpoznatijih domaćih dizajnerica Matija Vuica istog je dana objavila na društvenim mrežama dirljivi status, koji nikog nije ostavio ravnodušnim. – Ljubavi moja, idemo našoj kući – napisala je Matija uz njihovu nasmijanu fotografiju na kojoj poziraju uz instrumente i uživaju u glazbi. Nakon toga, objavljena je i osmrtnica Jurice Popovića. - Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika kreće iz gradske mrtvačnice u Metkoviću dana 30. prosinca 2023. (subota) u 15,00 sati na groblje Sv. Ivana u Metkoviću – pisalo je u obavijesti. 

Osim toga, u medijima je komentiran i Juričina posljednja objava na društvenoj mreži Instagram, a koja je objavljena 20 dana ranije no što je preminuo. Njegovi pratitelji su je nakon vijesti o smrti sasvim drugačije pročitali te nitko nije ostao imun na njegove stihove uz videozapis objavljen na mreži. - Ne žalim više ni zbog čega, prešao sam davno preko svega. Samo lagana kućna njega i poneka mala stega – stihovi su pjesme koju je Jurica otpjevao i u svojoj posljednjoj objavljenoj pjesmi 'Skalina života“. Poznati glazbenik i životni partner dizajnerice i glazbenice Matije Vuice glazbom se profesionalno bavio od 1981. godine. Jedna od naših najpoznatijih dizajnerica Matija Vuica shrvana je odlaskom svoje ljubavi koja je trajala više od 45 godina. A svoju ljubav uspješno su spajali i s modnim i glazbenim stvaralaštvom.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije