SMANJUJE KRUG!

Princ William odlučio prekinuti prijateljstvo nakon 20 godina, zbog ovoga je osjetljiv

08.04.2021.
u 16:49

Princ William prekinuo je dugogodišnje prijateljstvo s novinarom Tomom Bradbyjem. Novinar i princ bili su bliski više od 20 godina, no nakon što je on stao na stranu Meghan i Harryja, te snimio dokumentarac o njihovom putu u Afriku, William je odlučio da njihovo prijateljstvo ne može opstati. 

- William ne može vjerovati Tomu. Tom je pokušao biti prijatelji Williamu i Harryju, i čak utjecati na njihov odnos, te zbog toga neki članovi obitelji misle da njegove namjere nisu pozitivne - kazao je izvor blizak kraljevskoj obitelji.  - Braća ne trebaju nekog posrednika, a da nisu sigurni da mu mogu vjerovati, oni mogu pričati jedan s drugim direktno - dodao je isti izvor.  William i Harry sprijateljili su se s Tomom kada je pisao o kraljevskoj obitelji.

On je prvi dobio intervju s Williamom i Kate kada su najavili zaruke.  Njegova supruga Claudia surađivala je s vojvotkinjom od Cambridgea u britanskom modnom brendu Jigsaw.  - William je osjetljiva duša i vjeruje da se prijatelji prepoznaju u krizi, a Bradby se nije dokazao - tvrdi neimenovani izvor s dvora.  - Poznato je da Bradby svakodnevno komunicira s Harryjem i to je očito svim pomoćnicima kraljevske obitelji koji znaju kako stvari funkcioniraju - zaključuje izvor.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije