Odobrila i kraljica:

Princ Harry želi zaruke s Meghan Markle

Odobrila i kraljica:
29.03.2017.
u 12:30

Deseci radnika renoviraju stan u palači Kensington, i to vrata do odaja gdje će se uskoro ponovno useliti i prijestolonasljednik William s obitelji. Nestrpljivi Harry svako malo dolazi pitati kad će biti gotovo. Rekli su to izvori u palači, prenosi 24sata.hr

Britanski princ Harry (32) i američka glumica najpoznatija po ulozi u seriji 'Face' Meghan Markle (35) u vezi su više od godinu dana, a princ je, šuška se, sve bliži zarukama. Sad se bacio na renoviranje odaja u kojima će stanovati s Meghan.

 

Odreći će se karijere: Meghan više neće glumiti ako postane dio britanske kraljevske obiteljifoto: REUTERS/Doug Peters/Press Association/PIXSELL

 

- Jako se žuri, ali i kontrolira sve detalje, od pločica do veličine kade - kažu u palači. Iako kraljica Elizabeta (90) nije zadovoljna unukovim izborom djevojaka, navodno je sretna što nestašni Harry barem razmišlja o tome da se skrasi.

 

foto: PA/PIXSELL, Reuters/PIXSELL

 

Markle je sve odlučnija da u potpunosti napusti glumačku karijeru ako je Harry zaprosi. U stan pokraj Harryja i Meghan uskoro će se useliti i princ William (34) sa suprugom Kate Middleton (35) i dvoje djece. On je radio kao pilot helikoptera hitne pomoći, ali je dao otkaz kako bi se više posvetio kraljevskim obvezama, pa se zato i vraća u palaču Kensington.

foto: Press Association/Pixsell

Ranije ovoga mjeseca William je kod kuće ostavio obitelj te otišao na skijanje s prijateljima, a zabavljao se do jutra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije