NAKON POLUSESTRE

Princ Harry svojom je izjavio naljutio i budućeg punca

30.12.2017.
u 19:33

- Najveći dio svog vremena moj otac posvetio je Meghan. Uvijek se brinuo da ima sve što joj je potrebno, a posebno joj je pomagao ostvariti uspjeh u glumačkoj karijeri - rekao je Thomas junior

Nepromišljena izjava princa Harryja kako je njegova zaručnica "dobila obitelj koju nikad nije imala" naljutila je i druge članove njene obitelji. Prvo je reagirala Meghanina polusestra Samantha, koja je rekla:

-  Zapravo Meghan ima jako veliku obitelj koja je uvijek bila uz nju kad joj je to trebalo. Svi smo se trudili ponašati normalno kada su se moj tata i Meghanina mama Doria rastali i trudili smo se da Meghan ima dva doma i da se uvijek osjeća dobro. Britanski mediji danas pišu kako je to naljutilo i Harryjevog budućeg punca. Thomas Markle Junior, Meghanin polubrat, kazao je kako je ta izjava jako naljutila njihovog oca. Inače, Harry još nije upoznao Meghaninog oca koji živi u Mekisku, dok je upoznao mamu Doriu, koja živi u Los Angelesu.

- Najveći dio svog vremena moj otac posvetio je Meghan. Uvijek se brinuo da ima sve što joj je potrebno, a posebno joj je pomagao ostvariti uspjeh u glumačkoj karijeri - rekao je Thomas junior za Daily Mail i dodao kako Meghan nikad ništa nije nedostajalo. Rekao je i kako se s Meghan družio koliko su mogli, a to je najčešće bilo za blagdane i rođendane. -

Očigledno je da je Meghan imala obitelj i da je bila privilegirana. Uvijek je dobila sve što je htjela - rekao je Thomas junior i dodao kako još ne zna hoće li ga pozvati na kraljevsko vjenčanje koje je zakazano za 19. svibnja 2018.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?