MODNA PRAVILA

Princ George uvijek nosi kratke hlače. Razlog je itekako - kraljevski!

Press Asociation/Pixsell
21.03.2019.
u 16:35

To je tradicija koju su pratili i braća William i Harry.

Miljenik britanske, ali i svjetske javnosti, princ George pod povećalom je javnosti od svog rođenja. I poznat je od malih nogu po šarmantnom osmijehu, načinu na koji maše te nepogrešivim modnim kombinacijama u kojima se pojavljuje u javnosti sa svojim roditeljima.  

I upravo te, uvijek elegantne, modne kombinacije 5- godišnjeg dječaka mnogima su zapele za oko jer mali princ nosi kratke hlače, bez obzira na to kakve su vremenske prilike. 

I sada znamo zašto. Vodeći britanski savjetnik William Hanson, tvrdi da je to znak aristokracije u Engleskoj, otkrio je za Cosmopolitan.

"Hlače s dugim nogavicama namijenjene su starijim dječacima i muškarcima, za mlađe dječake kraljevske obitelji očekuje se da nose kratke hlače."

Kako je naglasio, duge nogavice na mlađim dječacima izgledaju "prigradsko", odnosno nose ih dječaci srednje klase, a kraljevska tradicija je jasna, poručuje. To je tradicija koju su pratili i braća William i Harry. 

Hlače dužih nogavica, pojašnjava Hanson, princ George će nositi oko osme godine. Barem tako nalaže tradicija, ako će je poštivati. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije