CURE DETALJI

Prijović je za apartman u luksuznom zagrebačkom hotelu dala 17 tisuća eura, otkriveno i kakva je gošća

Aleksandra Prijović
Igor Soban/PIXSELL
05.12.2023.
u 17:30

– Iznenadilo me što Aleksandra nije kao druge pjevačice. Inače, kad nam dođu zvijezde njezina kalibra, često naprave frku i naprave kaos u hotelu, traže i mlijeko od prepelica, no Prijovićka je drukčija. Kulturna je i lijepo odgojena, poštuje i cijeni sve oko sebe, pa tako i nas kao osoblje – kazao je Kurirov izvor

Aleksandra Prijović u Zagrebu je od prošlog tjedna, a njezin suprug Filip Živojinović u Hrvatsku je stigao dan prije s timom od 75 ljudi kako bi sve pripremio za njene spektakularne koncerte. Prija je za sebe i svoju obitelj odabrala boravak u najluksuznijem zagrebačkom hotelu, a za to je, piše Kurir, izdvojila 17 tisuća eura. 

– Prija je odsjela u hotelu u samom centru Zagreba, a s obzirom na to da pjeva pet večeri pa mora ostati sedam dana, morala je za boravak izdvojiti oko 17 tisuća eura. Iz Beograda je dovela cijelu obitelj, ali i najuži tim suradnika koji je prati na svakom koncertu. Filip je dan ranije stigao s cijelim produkcijskim timom od 75 ljudi, a njihov smještaj morao je biti plaćen, iako njoj to nije ništa, čuli smo da je na ovoj turneji zaradila ogroman novac – kaže izvor iz hotela koji je zamolio da ostane anoniman zbog radnog mjesta, a na pitanje novinara o kojoj je svoti riječ, sugovornik se nasmijao, prenosi Kurir.

Kako je dalje otkrio sugovornik iz hotela koji Aleksandru viđa svaki dan, popularna pjevačica povučena je i ne voli se previše eksponirati u javnosti, a najviše uživa u udobnosti svog luksuznog apartmana.

– Iznenadilo me što Aleksandra nije kao druge pjevačice. Inače, kad nam dođu zvijezde njezina kalibra, često naprave frku i kaos u hotelu, traže i mlijeko od prepelica, no Prijovićka je drukčija. Kulturna je i lijepo odgojena, poštuje i cijeni sve oko sebe, pa tako i nas kao osoblje. Ne izlazi često iz apartmana, dolaze joj frizeri i vizažisti i sređuju je, u Arenu odlazi potpuno odjevena. Koristi "room service" i nema posebnih zahtjeva, iako voli ugoditi svima, a posebno sinu – kaže zaposlenica iz hotela te dodaje da je Aleksandra malo prehlađena, ali da je to samo blaga prehlada te da unatoč tome ide na svakodnevne tonske probe u zagrebačku Arenu:

– Nos joj je malo začepljen, ali nije ništa strašno. Pažljiva je i ne želi raditi "zločin" na koncertu, redovito ide na tonske probe koje se održavaju svaki dan. Jedan veći minibus rezerviran je za njezine suradnike, dok ona izlazi iz hotela i vraća se u bijesnom autu – zaključuje dobro obaviješteni izvor, prenosi Kurir.

Inače, prema neslužbenim informacijama, dnevni najam Arene stoji 25.000 eura, što znači da je glazbena zvijezda samo za pet dana potrošila 125.000 eura, dok je za visokobudžetnu opremu, produkciju, bend, plesače i njihove kostime platila  do 200.000 eura. No, kada je u pitanju njezina garderoba, Prijović je iskeširala nevjerojatnih 300.000 eura, noseći skupocjene komade svjetskih modnih brendova.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije