OMILJENI ESTRADNI PAR

Prije godinu dana počela je ljubavna priča Hane Huljić i Petra Graše, a ovo su romantični detalji njihove veze

grašo i hana
Marko Dimic/PIXSELL
17.07.2022.
u 20:46

Prvi put su zajedno snimljeni u listopadu prošle godine, a kruna njihove ljubavi dogodila se danas rođenjem njihove kćeri.

Kada se prije nešto manje od godinu dana doznalo da su Hana Huljić (31) i Petar Grašo (46) u vezi u kratkom periodu postali su najpopularniji par na hrvatskoj estradi, a danas imaju poseban razlog za slavlje jer su postali roditelji djevojčice.

Javnost je s velikim zanimanjem pratila svaki detalj ove ljubavne priče koja je otkrivena prošle godine u listopadu kada su Hana i Petar prvi put snimljeni kako se držeći za ruke šetaju centrom Zagreba. Od novinara i fotoreportera nisu bježali, ali ostali su vjerni tome da svoju intimu sačuvaju unutar svoja četiri zida.

Obitelj Huljić i Grašo veže prijateljstvo već desetljećima i iz prijateljstva se prošlo ljeto rodila i ljubav i to nedugo nakon što je javnost saznala da je Petar prekinuo dugogodišnju vezu s Danijelom Martinović. Krajem prošle godine svojim najbližima par je objavio i sretnu vijest kako očekuju prinovu. Uslijedilo je i vjenčanje koje se u veljači održalo u Splitu u crkvi svetog Dominika.

Mladenka je blistala u elegantnoj i glamuroznoj haljini modnog brenda Arileo, a Petar je odabrao klasično odijelo s leptir mašnom, dok je Hanina kuma Domenica Žuvela imala plavu kreaciju također s potpisom modnog brenda Arileo. Petar je na vjenčanju imao čak tri kuma, a to su bili Dino Rađa, Tomaž Kavčič i jedan njegov prijatelj iz djetinjstva. Nakon vjenčanja organizirali su intimno slavlje za uzvanike u restoranu Adriatic Grašo.

  Malo prije nego je u javnost dospjela vijest kako će Hana i Petar ove godine postati roditelji Grašo nam je u intervju rekao kako gleda na toliki interes javnosti za njegovim privatnim životom i ispričao nam je tada kako je i njega i Hanu najviše nasmijala usporedba s jednim svjetski poznatim parom.

- Hana i ja živimo decentno svoj život, ne dijelimo privatne detalje s javnošću i to vjerojatno još više rajca medije željne senzacije. Zabavno nam je kako smo zapravo postali medijska lovina, a nismo prstom makli po tom pitanju. Ne opterećujemo se ni najmanje, dapače, zabavljaju nas svi ti napisi i naslovnice bombastičnih naslova i tankih sadržaja. Najviše nas je nasmijala vijest da smo postali hrvatski "Meghan i Harry". Meni je uvijek bilo važno da ne gnjavim ljude nebitnim sitnicama i da im muzika bude jedino što ih zanima vezano uz mene, a i Hana je slična osoba. - iskreno nam je rekao Petar Grašo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?