Nova sezona

Priča Matee Ilinčić rasplakala brojne gledatelje 'Života na vagi'

matea ilinčić
18.10.2020.
u 13:42

Natjecatelji nove sezone showa Život na vagi sinoć su, u prvoj epizodi, s gledateljima podijelili svoje teške životne priče na koje je bilo teško ostati imun.

Dokazuju to i komentari gledatelja koji su danas preplavili društvene mreže.

"Nisam se ovako naplakala ne pamtim, toliko je emisija emotivna. Kada ovo pogleda, toliko je teških ljudskih sudbina. Želim vam sreću da svi uspijete skinuti kilograme. Zajedno ste jači, uz potporu obitelji, nas vjernih gledatelja", "Svake sezone oplačem na prvu emisiju kada čujem životne sudbine ljudi. Svu sreću svijeta i da uspijete u svom naumu", "Ne znam kad sam više suza isplakala, sretno svima", "Miješale su mi se emocije... Čas suze, čas smijeh... Sretno svima uz vaš trud i našu podršku rezultati neće izostati", samo su neki od komentara.

Gledatelje je posebno dirnula priča Matee Ilinčić koja je na ulasku u show imala 103,1 kilogram. Matea je kroz suze priznala da je do drugog razreda srednje škole bila mršava djevojka, ali je onda završila u psihijatrijskog bolnici te se udebljala od lijekova.

"Razlozi su bili obiteljske svađe i rastava roditelja. Ne znam jesu li mi ikad rekli 'oprosti'", kazala je Matea, a Marijana ju je pohvalila jer je prva kandidatkinja koja je kroz sve sezona showa priznala da se udebljala zbog korištenja antidepresiva.

"Najveća potpora su mi bili moja teta i sestra, a nedavno smo doznali da je sestra trudna i stvarno bih htjela dočekati nećakinju ili nećaka mršava", kazala je Matea.

"Sretno, izdrži, zaslužila si da budeš sretna", "Matea hrabro naprijed do pobjede!! Možeš ti to", "Ona mi je favorit", "Obećala sam da ovu sezonu neću plakati, ali ona me slomila", samo su neki od komentara na Mateinu priču.

U prvoj emisiji pete sezone Života na vagi gledateljima se predstavilo 16 kandidata koji će naredno razdoblje provesti u kući smještenoj u Staroj Kapeli te će uz pomoć trenera Maje Ćustić i Edina Mehmedovića, kao i nutricionistice Martine Linarić pokušati promijeniti svoj život.

Najteži kandidat ove sezone ima 200,7 kg, a svi natjecatelji ukupno su teški 2417,7 kg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije