"VRUĆA FOTKA"

'Pretjerala si': J.Lo podignula majicu i pokazala je gole grudi

Jennifer Lopez
Foto: Instagram
05.02.2017.
u 08:56

- Ne mogu lagati, sve me boli. Pripremam duh i tijelo - napisala je Lopez kraj 'fotke' na kojoj pozira u trenirci i potkošulji koju je podignula

Jennifer Lopez (47) osjeća se, kaže, bolje u svojoj koži nego ikad, a to redovno i dokazuje. Pjevačica i glumica objavila je seksi fotografiju na svom Instagramu nakon naporne probe za koncerta u Las Vegasu.

- Ne mogu lagati, sve me boli. Pripremam duh i tijelo - napisala je Lopez kraj 'fotke' na kojoj pozira u trenirci i potkošulji koju je podignula i otkrila savršenu isklesan trbuh i dio grudi, piše 24sata.hr.

Iako su je obožavatelji pohvalili, neki su zaključili da je 'pretjerala i pokazala previše'.

Foto: Instagram/Wanda Nara

- Nisam cijenila svoje tijelo i svoj izgleda u svojim dvadesetim godinama. Sada se volim pohvaliti onime što imam, ali ne na arogantan način. Više mi nije bitno savršenstvo, sada mi se sviđaju svi nedostaci koje imam - rekla je Jennifer u nedavno intervjuu za časopis W u kojem je i otkrila zašto je privlače mlađi muškarci.

- Dok ženama s godinama raste samopouzdanje, muškarcima pada. Muškarci u dvadesetima su samosvjesni i puni samopouzdanja - rekla je J.Lo koja je nedavno, navodno, završila kratku aferu s Drakeom (30), nakon čega je viđena u društvu bivšeg dečka Caspera Smarta (29).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?