POHVALILA SE

Prepoznajete li na fotki koja je mama, a koja kći? Slavna glumica ponovno šokirala fanove

Reese Witherspoon
Instagram
07.08.2023.
u 09:59

Mama i kći pozirale su na večeri sa sunčanim naočalama i nasmiješene, a pratitelji su primijetili da imaju iste frizure

Glumica Reese Witherspoon (47) objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira s kćeri Avom Philippe (23), a time je još jednom šokirala fanove njihovom sličnošću. Mama i kći pozirale su na večeri sa sunčanim naočalama i nasmiješene. 

- Ljetne večeri sa mojom najdražom kćeri - našalila se glumica u opisu ispod fotke. Naime, Ava joj je jedina kći.

 

 

Osim što su jako slične, pratitelji su primijetili i da imaju iste frizure. 

"Tko je mama, a tko kći?", "Izgledate poput blizanki", "Tko je tko?", "Oboje ste prekrasne", pisali su iznenađeni pratitelji. 

Inače, glumica je svojedobno progovorila o odgoju Ave nakon što je zatrudnjela s 22 godine, a s bivšim suprugom, glumcem Ryanom Phillippeom (48) ima i sina Deacona. Nakon razvoda glumica se potom udala za Jima Totha s kojim je dobila sina. - Nisam imala puno podrške sa svojim prvim djetetom i jako sam rano shvatila da stvari uvijek neće ići kako ih zamišljamo - rekla je u podcastu Armchair Expert.

Međutim, javnost je glumica ponovno iznenadila viješću da se razvodi i od drugog supruga. Par se vjenčao u ožujku 2011. na Witherspooninom ranču u Ojaiju u Kaliforniji, sjeverozapadno od Los Angelesa. U rujnu 2012. par je dobio dječaka po imenu Tennessee James.

- Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, dobrotom i uzajamnim poštovanjem za sve što smo zajedno stvorili - rekao je par u zajedničkoj izjavi objavljenoj na Witherspooninom Instagram računu.

- Naš najveći prioritet je naš sin i cijela naša obitelj dok prolazimo kroz ovo sljedeće poglavlje - dodali su.

Witherspoon, koja je odrasla u Nashvilleu, Tennessee, osvojila je Oscara za najbolju glumicu u filmu country glazbe "Hod po rubu" iz 2005. godine. Također je producirala nekoliko filmova i televizijskih emisija uključujući "Velike male laži" i "The Morning Show".

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije