ODUŠEVILA IZGLEDOM

Prelijepa Monica Bellucci u elegantnom izdanju na dodjeli filmskih nagrada u Parizu

25.02.2023.
u 11:25

Prelijepa Monica Bellucci pojavila se u elegantnom izdanju na dodjeli Cesar Film Awards u dvorani Olympia u Parizu.

Za ovu svečanost odabrala je dugu haljinu i torbicu crvene boje. Odlučila se za jednostavnu frizuru i šminku. Mnogi su ranije nagađali kako se glumica podvrgnula estetskih zahvatima, ali je sada očigledno kako je odlučila prirodno stariti.

Kazala je da "kada smo mladi imamo đavolju ljepotu, koja je sasvim prirodna", ali da život ide dalje i da se moramo nositi sa starošću.

Komentirajući svoj izgled otkrila je kako izbjegava rigorozne treninge i stroge dijete. Umjesto toga preferira vino i tjesteninu i povremene seanse pilatesa. Ipak, "pomalo" vježba i prati dijete, ali samo kada mora i to u razumnim granicama.

Prije nekoliko dana američki mediji su objavili kako je ona već nekoliko mjeseci u ljubavnoj vezi s redateljem Timom Burtonom. Njih dvoje su fotografirani kako hodaju ulicama Madrida držeći se za ruke.

Monica iz braka s Vincentom Casselom ima kćerke Devu i Leonie. Tim je sina Billyja Rayja i kći Nell dobio s Helenom Bonham Carter.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije