Sanski Most

Prekinut koncert Dine Merlina: Srušio se krov pozornice, ozlijeđen bubnjar

koncert Dine Merlina
28.07.2016.
u 07:30

Krov pozornice je popustio prilikom čega je ozlijeđen bubnjar Amar Češljar, a radi se o ozljedi lijeve noge

Jako nevrijeme, olujni vjetar, kiša i udari groma prekinuli su dugo iščekivani koncert Dine Merlina na Gradskom stadionu u Sanskom Mostu u sklopu velike turneje „Hotel Nacional“.

Nakon sat vremena i pet minuta performansa, Dino Merlin se publici obratio i priopćio da se koncert zbog iznenadnog olujnog nevremena i sigurnosti svih posjetitelja i izvođača na sceni, nažalost, mora prekinuti, piše Faktor. 

Publika je zamoljena da napusti stadion, što je i učinila, a organizator koncerta je, nakon pražnjenja stadiona, priopćio da su svi posjetitelji na sigurnom i neozlijeđeni.

– Idemo kući. Nažalost, ovo je večeras nemoguće. Hvala vam lijepo. Ako Bog da, bit će prilike i imati ćemo više sreće. Ovo je opasno po život – rekao je Dino Merlin.

Petnaest minuta po prekidu koncerta, usljed ogromne količine oborina, krov pozornice je popustio prilikom čega je ozlijeđen bubnjar Amar Češljar, koji se u tom trenutku nalazio na pozornici. Radi se o ozljedi lijeve noge. Češljar je hospitaliziran i izvan životne je opasnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije