Promocija izvan BiH

Predstavnici BiH za Eurosong predstavljaju pjesmu "Ljubav je..." u Švedskoj

eurosong bih
24.02.2016.
u 21:18

Samo sedam dana nakon premijere pjesme "Ljubav je..." za ovogodišnji Eurosong bh. predstavnici počinju promociju pjesme van Bosne i Hercegovine.  Za prvo gostovanje odabrali su Švedsku i Stockholm, zemlju i grad domaćin Eurosonga gdje će 10. svibnja, braneći boje Bosne i Hercegovine, nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri.

U organizaciji APU Network, jednog od najvećih sponzora povratka i sudjelovanja BiH na Eurosongu 2016, 27. veljače u hotelu Clarion u Stockholmu bit će upriličeno obilježavanje Dana neovisnosti Bosne i Hercegovine.

Među mnogobrojnim dužnosnicima i gostima su ovogodišnji predstavnici BiH na Eurovision Song Contestu u Stockholmu, koji dolaze u Švedsku samo sedam dana nakon premijerne izvedbe u sarajevskoj Vijećnici. Dalal, Deenu, Ani Rucner i Jali pridružit će se i  Almir Ajanović, koji je napisao i komponirao pjesmu "Ljubav je...", a koji je također član ove mreže.

S ciljem da se ukaže na pozitivne promjene i događaje u bh. društvu i na mehanizme koji to pokreću, prisutni će čuti priče pojedinaca i organizacija o njihovom radu, postignućima i iskustvima.

APU Network je već od početka projekta ESC2016 pristao da bude i sponzor i domaćin bh. predstavnika i u tom cilju nedavno pokrenuo akciju okrenutu ka bh. građanima širom Skandinavije, s ciljem da se osigura dio neophodnih ekonomskih sredstva za učešće bh. predstavnika na ESC2016, priopćeno je iz BHRT-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije