BERGÜZAR I HALIT

Poznati turski par i dalje uživa u ljubavi, ali i slavi

31.12.2017.
u 19:15

Miljenici publike u svim zemljama u kojima se prikazivala serija '1001 noć' opet su zajedno ispred kamera.

Supružnici Bergüzar Korel i Halit Ergenç domaćoj su se publici uvukli pod kožu glumeći u hit-seriji “1001 noć”, koja se u Hrvatskoj prikazivala prije gotovo sedam godina i zbog koje su posjetili Hrvatsku kako bi snimili reklamu i družili se s mnogobrojnim obožavateljima. No i dalje uživaju u slavi. Snimaju veliki zajednički projekt, koji im unatoč pozitivnim komentarima turske publike i kritike ipak stvara poteškoće zbog nedovoljno slobodnog vremena. Riječ je o drugoj sezoni serije “Ranjena ljubav”, koja se neko vrijeme prikazivala i na našim malim ekranima.

“Zašto ponovno snimamo zajedno? Pa, jer nam se odmah svidio scenarij. Iako smo prvo htjeli odbiti angažman, mnogo nas je ljudi pitalo kad ćemo ponovno glumiti zajedno jer su svi još zaluđeni našim prvim zajedničkim pojavljivanjem u seriji ‘1001 noć’. Tako je sve počelo, a sad smo već krenuli u novu sezonu. Vrijeme uistinu brzo prolazi. Moja je priča takva, iako Bergüzar ima nešto drukčije iskustvo”, rekao je u nedavnom zajedničkom intervjuu u Cannesu 47-godišnji Halit. Njegova dvanaest godina mlađa bolja polovica Bergüzar nadovezala se kako je njezina prva reakcija bila da ne želi snimati. “Željela sam se odmoriti jer sam dotad radila na drugim projektima, no onda su uslijedila pitanja: ‘Bergüzar, jesi li uopće pročitala scenarij? To je potpuno za tebe.’ Izbjegavala uopće pogledati u skripte. Mjesec dana scenarij je stajao u našoj blagovaonici i s vremena na vrijeme Halit je znao ponešto pročitati, a ja sam se pravila da to ne postoji u našem domu. Ipak, znatiželja je bila jača od mene”, priča lijepa glumica, koja je čim je pročitala opis svog lika zvala agente i rekla im da je oduševljena te da želi ponovno surađivati sa suprugom na televizijskom setu. Oboje priznaju kako je seriju “Ranjena ljubav” u početku bilo puno teže snimati nego “1001 noć” jer ih sada povezuju brak i zajednički dom, ali prije svega sedmogodišnji sin Ali, koji se morao naviknuti na zajednička izbivanja roditelja zbog posla. “Snimanja su uistinu naporna jer je riječ o seriji koja po epizodi traje do dva i pol sata, a pola sata uistinu je velika razlika za nas koji smo na setu. Tih šest dana u tjednu moraš biti fokusiran na svoj lik jer nitko od ekipe na setu ne odobrava lošu kvalitetu glume”, tvrdi Halit. “Mi trenutačno nemamo privatni život, a to je problem kad roditelji rade na zajedničkom projektu. Teško je, pogotovo jer još ne znamo dokad će se projekt snimati”, dodaje 35-godišnja glumica. Iako se tijekom više od sedam godina otkako su se upoznali na setu prve zajedničke serije o njima pisalo u različitim kontekstima – od toga da je Bergüzar bolesno ljubomorna na supruga pa je zbog toga često na snimanjima “Sulejmana Veličanstvenog” do toga da se zbog navodnog preljuba glumica osvećivala suprugu na snimanju serije “Časni ljudi” s glumačkim partnerom Kenanom İmirzalıoğluom, poznatijim kao Ezel iz istoimene turske serije – par nikada nije komentirao te napise, osim što je Halit jednom prilikom slučajno priznao kako je supruga ljubomorna, što je, istaknuo je, normalno.

“Glumcima nije lako podnijeti kad njihovi partneri snimaju ljubavne scene s drugim kolegama. Na supruginu inicijativu odlazili smo k bračnom terapeutu”, otkrio je Halit.

Godinu na izmaku pamtit će po uspješnom projektu koji i dalje snimaju, a za nadolazeću godinu žele samo puno zdravlja i obiteljskog mira.

r

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije