LIAM NEESON

Poznati glumac šokirao: 'Hodao sam ulicom i tražio 'crnog gada' da ga ubijem'

DPA/Pixsell
05.02.2019.
u 14:15

Hodao sam ulicom naoružan palicom u nadi da će mi prići netko. Sada se sramim to reći, a to sam radio možda tjedan dana - nadao sam se da će mi prići 'neki crni gad' i napasti me. Tako da ja njega mogu ubiti - kazao je Neeson

Glumac Liam Neeson otkrio je kako je prije puno godina danima hodao ulicom s palicom tražeći da ubije nekog "crnog gada" nakon što mu je netko blizak silovan. Neeson je to kazao za Independent promovirajući svoj novi film "Cold Pursuit" ("Hladna potjera"), priznajući kako ga je danas sram svojih postupaka.  

Zvijezda filma "96 sati" kazao je kako mu je rođakinja kazala za silovanje nakon što ga nije bilo mjesecima, budući da je bio na putu u Europi. 

- Ona je tu situaciju dosta dobro podnijela, no moja je prva reakcija bila da pitam je li znala tko je to bio? Ona je rekla de nije. Tad sam pitao koje je boje bio počinitelj, a ona je rekla da je bio crnac. Hodao sam ulicom naoružan palicom u nadi da će mi prići netko. Sada se sramim to reći, a to sam radio možda tjedan dana - nadao sam se da će mi prići 'neki crni gad' i napasti me. Tako da ja njega mogu ubiti - kazao je Neeson i dodao da mu je trebalo 10 dana da procesuira što se dogodilo. 

-  To je bilo užasno, užasno. Sad kad se sjetim da sam to radio… užasno. I nisam to nikad prije nikome priznao, a sad to govorim novinarima. Bože sačuvaj.  Iz toga sam naučio lekciju jer sam samoga sebe na koncu upitao: 'Pa što to radiš?' Razumijem potrebu za osvetom, no ona vodi samo ka još više osvete, ka više ubijanja i još više ubijanja - kaže Neeson.

Inače, u filmu "Cold Pursuit" Neeson glumi oca koji traži osvetu naon što mu je narko banda ubila sina. 

- Ljudi kažu kako nasilje na ekranu nagoni ljude da izađu van i nekog ubiju. No, ja uopće u to ne vjerujem. Mislim da prosječni gledatelj misli: 'Da, udari ga! Udari ga!' I onda dobiju satisfakciju samo gledajući nekoga tko to izvede, a oni mogu otići iz kina i osjećati se na neki način zadovoljeno - kaže Neeson. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije