DEMI LOVATO

Poznata pjevačica za ove fotke u badiću nije dobila komplimente

Foto: Instagram
1/2
17.01.2018.
u 13:06

Pjevačica i glumica više se živcira što neki imaju zlobne komentare na račun njenog izgleda jer je u zadnjih godinu dana poradila na svom samopouzdanju i ti komentari je ne mogu izbaciti iz takta.

Nakon što je na Instagramu objavila fotografiju u kupaćem kostimu koji je imao veliki prorez na grudima pjevačicu i glumicu Demi Lovato obožavatelji su kritizirali zbog ove izazovne fotografije. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

Komentirali su kako je neukusna i da im izgleda kao da je dio koji ide na leđa obukla naprijed. Pjevačica je nedavno gostovala u talk showu Ellen DeGeneres i osvrnula se na te negativne komentare na račun svog izgleda, prenosi People.

- Jednostavno više ne slušam negativne komentare. Samo sam oduzela moć negativnim komentarima ljudi koji me mrze - poručila je 25-godišnja Lovato. 

Ne zamaraju što po nečijim kriterijima njeno tijelo nije savršeno i takvi komentari je više ne mogu uzrujati jer je u zadnje vrijeme dosta radila na prihvaćanju sebe. 

- U zadnjih godinu dana sasvim sam se predala procesu prihvaćanja same sebe i mislim da se to samopouzdanje vidi i na mojim fotografijama na kojima sam u kupaćem kostimu. Zli komentari me samo više ohrabruju da objavljujem ovakve fotke - rekla je Demi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?