DRUŽENJA S DJECOM

Poznata glumica bivšem suprugu zabranila da djecu upozna s J.Lo, smatra da njihova veza neće potrajati

Press Asociation/Pixsell
06.06.2021.
u 20:30

Glumica Jennifer Garner (49) zabranila je svom bivšem suprugu glumcu Benu Afflecku (48) da njihovo troje djece upozna s Jennifer Lopez (51).

Nakon što su pjevačica Jennifer Lopez (51) i glumac Ben Affleck (48) ponovno obnovili svoju vezu ne stišavaju se šuškanja. Tako je navodno Affleckova bivša supruga Jennifer Garner (49) zabranila druženje J.Lo s njihovom djecom.

Američki tabloid National Enquirer izvijestio je da Garner misli da Lopez neće dugo biti u životu njezinog bivšeg supruga pa smatra da njezina druženja s njihovom djecom ne bi dobro utjecala na njih. Kao potvrdu toj tezi ovaj tabloid istaknuo je da pjevačica iza sebe ima tri braka, a da ni glumac nije imao sreće u ljubavi.

„Proveo je godine govoreći svima kakva je katastrofa bila to razdoblje njegovog života s J.Lo, a sada se vratio njoj poput psića izgladnjelog pažnjom!“, istaknuo je izvor za ovaj tabloid.

„Jen cijelu situaciju smatra uznemirujućom i tužnom jer zna koliko je Ben trenutno ranjiv i izgubljen. Njegovo je ponašanje ozbiljno narušeno, ali što ona može učiniti? On je odlučio prolaziti to bez obzira na to što drugi mislili, ali nikada neće dobiti njezino odobrenje“ , objasnio je ovaj izvor. Iako se Garner pomirila sa svojim bivšim Johnom Millerom, ona želi da Affleck pokaže malo suzdržanosti, posebno zbog njihove djece. „Bilo joj je u redu pustiti ih da upoznaju Anu de Armas jer je to bila ozbiljna veza. No, nakon njihovog prekida, odlučila je da djecu ne želi uvlačiti u očev ljubavni život pa je tako Benu zabranila da djecu upoznaje s J.Lo“, ispričao je izvor.

Podsjetimo, Lopez je nedavno prekinula četverogodišnju vezu s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (45), a nedugo zatim počela su šuškanja o ponovnom spajanju s Affleckom. Lopez i Affleck svoju su priču gradili od 2002. do 2004. godine kada su prekinuli. Glumac se zatim oženio svojom kolegicom Jennifer Garner s kojom ima troje djece Violet (15), Seraphinu (12) i Samuela (9). Par se razveo 2018. godine te su zbog djece ostali u prijateljskim odnosima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?