financijski problemi

Potvrđeno: BiH neće nastupiti na Eurosongu 2017.

Eurosong
29.09.2016.
u 15:40

„Od 1. srpnja ove godine nema zakona koji osigurava naplatu TV pretplate, zbog čega su brojne naše aktivnosti ugrožene. U takvoj situaciji, bilo bi neodgovorno aplicirati za tako skup projekt kao što je nastup na Eurosongu“, izjavila je Lejla Babović

Bosna i Hercegovina neće sudjelovati na Eurosongu 2017. godine. Kako je izjavila Lejla Babović, čelnica izaslanstva, naši predstavnici neće sudjelovati u Kijevu – zbog nedostatka financijskih rezultata.

Posljednjih godina, BHRT se suočava s financijskim problemima i to najviše, kako često ističu, zbog slabe naplate TV pretplate.

„Od 1. srpnja ove godine nema zakona koji osigurava naplatu TV pretplate, zbog čega su brojne naše aktivnosti ugrožene. U takvoj situaciji, bilo bi neodgovorno aplicirati za tako skup projekt kao što je nastup na Eurosongu, a svjesni smo da to ne možemo financirati“, izjavila je ona za blog Eurosonga, prenosi pogled.ba. 

Podsjetila je kako je odlazak Dalal, Deena, Jale i Ane Rucner ove godine bio je moguć zahvaljujući brojnim sponzorima, ali i sudjelovanju samih pjevača.

BiH prvi je put na Eurosongu, kao samostalna država, nastupila 1993. Najbolji rezultat ostvarili smo prije deset godina, kada nas je predstavljao Hari Mata Hari s pjesmom Lejla, koju je napisao Željko Joksimović. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije