"Stražnjica" za sve

Pornhubova seks stražnjica tverka i dolazi s VR naočalama

straznjica
agencije
Autori: VLm, 24 sata
13.07.2015.
u 09:21

"Stražnjicu" možete kontrolirati preko aplikacije ili daljinskog upravljača, a možete podesiti brzinu masaže, vibracije pa čak i tverking ritam. Nudi se u dvije verzije

Poznata stranica za odrasle, Pornhub, ima novi uređaj – seks stražnjicu koja na vašu naredbu vibrira i tverka. Za potpuno iskustvo, Twerking Butt dolazi u paketu s naočalama s doživljajem virtualne stvarnosti (VR).

"Stražnjica" se kontrolira preko aplikacije na mobitelu ili daljinskog upravljača, a možete podesiti brzinu masaže, vibracije pa čak i tverking ritam. Uređaj je dostupan u dvije verzije – Classic koja košta 699 dolara te Delux za 999 dolara. Sada su na rasprodaji te je cijena oba modela snižena za 200 dolara.

Nažalost, klasična verzija nema tverking mode, no dobra vijest je da su obje verzije napravljene uz pomoć Cyberskin tehnologije te se "stražnjica" može zagrijati na 37 stupnjeva Celzija kako bi odgovarala temperaturi ljudskog tijela.

Twerking Butt dolazi odjevena u crne tange koje pokrivaju ono što u Pornhubu nazivaju Cyberskin.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije